laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ana Morell
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ana Morell
Valencia 30 de octubre de 2020

COMUNICAT SENTENCIA

 

• Davant l’ultima sentencia dictada pel jutjat d’Instrucció nº1 de Gandia, decretant el “ sobreseïment lliure”, davant la querella presentada per el ex-portaveu de Compromís, Vicent Canet, respecte a les meues actuacions com a Alcaldessa Accidental d’Oliva, he de manifestar les següents declaracions:

- Són 6 anys que porte patint una persecució política sense mesura, 6 anys de defensar la meua innocència, però ara, després de quatre sentencies judicials guanyades puc sentir la pau i la llibertat per a expressar la meua opinió.
- La política mai pot ser una ferramenta per a destruir a cap rival polític. Darrere del meu càrrec i de la meua persona, hi ha una família: el meu marit, els meus fills, i els meus pares, i hui pense en ells perquè sent el orgull de tindre´ls al meu costat.

- Com a Vicealcaldessa d’Oliva, continuaré treballant i destinant les meus energies a canviar i millorar la meua ciutat. Hem de superar una pandèmia sanitària sense precedents i no vaig a perdre el temps en aquells que volen que deixe de treballar per Oliva. Ara són moments de responsabilitat i de sentit comú, i per això vaig ser triada pel poble d’Oliva.

Ana Morell
Vicealcaldessa d’Oliva

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.