laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del acuerdo
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 30 de octubre de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA SUBVENCIONA XECS AL CONSUM AMB UN 33% DE DESCOMPTE

 

• L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, llança la campanya de reactivació del comerç local “xecs Compteambtu” que s’inclou dins de la campanya “Jo compre a Oliva” per a pal·liar els efectes provocats per la COVID-19.

Aquesta campanya té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local a través dels bons de consum “xecs compteambtu”, per a realitzar compres en els diferents establiments de la ciutat que s’adherisquen a la campanya. Podran adherir-se, fins al 9 de novembre, aquells establiments de venda al detall que no podien obrir durant l’estat d’alarma de març. Trobaran tota la informació al web www.jocompreaoliva.es

“Aquest programa resulta de gran interés per a la reactivació econòmica i comercial en aquest moment, ja que és una activitat de dinamització que repercuteix directament en l'increment de les vendes i augmenta l'atracció dels clients cap als establiments comercials“assegura la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.

Per a la realització de la campanya es distribuiran els “xecs compteambtu” per un valor de 100.200 € dels quals l'Ajuntament aporta 33.340 € per donar suport als comerços d’Oliva que s’adherisquen a la campanya mitjançant la plataforma “jocompreaoliva”.

La campanya consistirà en posar en circulació 3.334 “xecs compteambtu” per valor de 30 € cadascun, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya, del 9 de novembre fins al 9 de desembre. L’avantatge per als consumidors és que tindran un valor afegit del 33%, ja que per cada 20 € que abonen per adquirir el xec, tindran un poder adquisitiu de 30 € que podran realitzar amb el "xec comptemambtu" en qualsevol comerç.

“La declaració de l’estat d’alarma va provocar una disminució dels ingressos de les empreses comercials i un impacte negatiu en el conjunt de l’activitat econòmica, per això, des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum ens veiem en l’obligació de prendre mesures que ajuden a reactivar el consum en el municipi i minimitzar així els efectes provocats per la covid-19 en l’economia local” assenyala la regidora.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.