laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la última reunión
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 30 de octubre de 2020

EL PROJECTE DE PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT DE 2021 DESTINA 16 MILIONS D’EUROS PER A LES OBRES DE LA CONNEXIÓ SUD D’OLIVA

 

• El govern de l’Estat va presentar ahir en el Congrés el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2021. Tal com estava previst, inclouen una partida de 16 milions d’euros per fer front a la major part de les obres de la “Connexió Sud d’Oliva. Fase 1 de la Variant de la Safor”, que es van iniciar en abril de 2020, i que està previst finalitzen al llarg de l’any 2022.

L’alcalde, David González, va visitar ahir les obres, acompanyat pels tècnics responsables i la direcció facultativa del projecte. Després de la fase inicial de desbrossament dels terrenys i la desviació d’instal·lacions i camins, actualment les obres ja es troben en la fase de cimentacions i avancen segons el calendari previst.


Momento de la visita a las obras - Foto: AyuOliva/2020


Al llarg de la visita a les obres, l’Ajuntament va proposar a la Direcció de les Obres alternatives per tal de garantir la mobilitat ciclopeatonal entre el polígon industrial Brosquil i la part sud del terme municipal, ja que queda interrompuda pels vials de la connexió.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.