laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de octubre de 2020

L’AJUNTAMENT IMPULSA UNA CAMPANYA D’INFORMACIÓ I PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

 

• Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, s’ubicarà un punt d’informació a les portes del consistori amb la participació del Centre de Salut i l’AECC de Tavernes.
• L’Ajuntament s’adhereix també a la campanya solidària “Recicla vidre per elles” d’Ecovidrio.

El pròxim dilluns 19 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, l’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb el Centre de Salut, realitzarà una campanya d’informació i prevenció d’aquesta malaltia a les portes del consistori. Des de les 10.30 fins a les 12 hores s’ubicarà un punt d’informació que comptarà també amb la presència de membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tavernes.

Es repartiran futllets informatius i professionals del Centre de Salut explicaran mitjançant imatges com previndre esta malaltia a través de l’autoexploració i les revisions mèdiques periòdiques per a poder detectar-la a temps.

A més, l’Ajuntament també s’ha adherit a la campanya solidària “Recicla vidre per elles” impulsada per Ecovidrio. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar a la població a reciclar envasos de vidre per a cuidar el medi ambient i contribuir solidàriament a la prevenció del càncer de mama. Amb este propòsit s’han instal·lat dos contenidors de vidre de color rosa al Passeig Colón, els quals romandran allí durant les pròximes setmanes.

* Ecovidrio serà l’encarregada de transformar els envasos de vidre depositats als contenidors en una donació econòmica a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat front al càncer.

Tavernes és una de les 140 ciutats espanyoles que s’ha sumat a esta iniciativa solidària. Segons les últimes dades de l’any 2019, la població de Tavernes va reciclar un total de 263 tones de vidre, el que suposa una mitjana de 15,3 kg per habitant.

La regidora de Sanitat i Medi Ambient, Mònica Palomares, destaca “la necessitat de dur a terme estes accions per a sensibilitzar a la població sobre la importància de l’autoexploració continuada i el seguiment mèdic, especialment en dones adultes. Si durant este mes reciclem als contenidors rosa cuidarem el medi ambient i aportarem el nostre gra de sorra a la lluita diària contra el càncer de mama”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.