laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16 de octubre de 2020

LA REGIDORIA D’IGUALTAT INSTAL·LA TRES BÚSTIES MORADES ON ASSENYALAR EL MASCLISME

 

• ‘Fica el masclisme dins la bústia’ pretén recollir de forma anònima les inquietuds, preocupacions i dubtes que plantegen els i les jóvens de Tavernes.
• Esta acció de prevenció i sensibilització busca fomentar la igualtat entre l’alumnat adolescent.

La Regidoria d'Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes ha engegat un nou projecte de conscienciació entre la joventut vallera anomenat ‘Fica el masclisme dins la bústia’, que complementa les accions dutes a terme en matèria de prevenció i sensibilització en favor de la igualtat real en la nostra societat. Així, s’han instal·lat tres bústies morades a l’IES Jaume II el Just, l’IES la Valldigna i l'edifici del Braç Treballador, amb la finalitat de recollir de forma anònima les inquietuds, preocupacions, consells o dubtes que plantegen els i les nostres jóvens, tant en matèria sexual, masclisme com en actituds quotidianes que fomenten la desigualtat.

Estes bústies les obriran regularment coordinadors d'Igualtat de cada centre, els quals treballaran de forma conjunta amb els tècnics d'Igualtat de l'Ajuntament per a resoldre regularment els dubtes registrats a les bústies i donar solució a les qüestions que plantege l’alumnat.

La Regidoria d'Igualtat aposta per fomentar les actuacions de sensibilització i conscienciació per tal d’evitar qualsevol tipus de desigualtat en els centres educatius vallers i dotar de més eines la població per a aconseguir-ho. “Tavernes per la Igualtat” compta amb diversos programes que es duen a terme durant tot l’any en els centres educatius, als quals s’afig esta nova eina que dona suport als tallers de formació que es desenvolupen per als jóvens.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha destacat que “les bústies complementen els programes educatius de conscienciació IRENE i Noves Masculinitats, que estrenem enguany. A més, estem formant el professorat dels dos instituts en prevenció i detecció, a banda de dotar-los d’eines de conscienciació contra el masclisme. Com a municipi membre des de l'inici de la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere, som partidaris d’incorporar nous tallers i valorar el treball en tots els camps per a erradicar les desigualtats”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.