laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16 de octubre de 2020

TORNA EL REBOMBORI 2020- 5É CICLE DE TEATRE INFANTIL D’OLIVA

 

• Després d’haver-se de posposar per l’estat d’alarma, torna el 5é Cicle de Teatre Infantil d’Oliva «Rebombori», a partir del pròxim dissabte 17 d’octubre per la Comarcal TV.

El pròxim dissabte 17 d’octubre, a les 17h, i un segon passe, diumenge 18 d’octubre, a les 11h, per Comarcal TV, es reprendrà el cicle amb la segon de les obres que estaven programades per al mes de març i abril.

- La primera obra és va representar el divendres 6 de març, i el cicle ja no es va poder continuar per l’Estat d’Alarma que va decretar el Govern de l’Estat.
- “Amb les mesures actuals i la limitació de públic, s’ha apostat per la cultura segura i l’entreteniment, acostant el teatre a la gent per a que el puguen gaudir des de casa.
- El cicle oferirà una bona mostra de teatre infantil que farà les delícies de tota la família.” explicava el regidor Julio Llorca.
- Amb està col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva i Comarcal TV, s’adapta la cultura per a poder gaudir-la, sense tenir que cancel·lar el que hi havia programat.
- També amb l'emissió per televisió s’amplia el públic, ja no sols als públic oliver, sinó a tots els habitants de les comarques centrals.
- S’ha variat l’ordre d’algunes de les representacions per disponibilitat de les companyies, havent un canvi en una de les representacions.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.