laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Iniciación a la robótica
Foto: AyuRòtova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de octubre de 2020

L’ALUMNAT DE RÒTOVA APRÉN AMB UNA EXTRAESCOLAR D’INICIACIÓ A LA ROBÒTICA

 

• L'Ajuntament de Ròtova, amb el cofinançament de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la GVA, realitzarà una sèrie d'activitats dirigides a la població infantil i juvenil de la població. La primera de les activitats és l'extraescolar de robòtica, organitzada en col·laboració amb l'escola del municipi (CRA Alfauir-Ròtova) i impartida per Pulsionlab SL, que començà a impartir-se dimecres passat, 14 d'octubre.

Un total de 12 alumnes del centre participen en esta activitat setmanal en què construiran i programaran robots, desenvolupant i interioritzant principis de lògica, matemàtica, geometria, física, visió espacial, mecànica; l’alumnat posa en marxa la seua imaginació i creativitat, i s’inicia en els llenguatges de programació de forma que passa de ser consumidor a creador de continguts digital.

* El curs s'ofereix gratuïtament a l'alumnat de l'aulari de Ròtova, amb els protocols sanitaris actuals.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.