laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras de reurbanización
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15 de octubre de 2020

L’AJUNTAMENT INICIA LA PRÒXIMA SETMANA LA REURBANITZACIÓ DE LA ZONA NORD DE LA PLATJA

 

• Les actuacions previstes en el carrer Blasco Ibáñez i adjacents eixamplaran les voreres i milloraran l’accessibilitat, la il·luminació i el mobiliari urbà de la zona.
• La segona fase de la reurbanització s’executarà una vegada finalitzen les obres de l’últim tram del col·lector.

L’Ajuntament de Tavernes començarà la pròxima setmana els treballs de reurbanització de la zona nord de la platja, amb la finalitat d’eixamplar i adequar les voreres, el mobiliari urbà, instal·lar nous fanals i millorar l’accessibilitat dels passos de vianants i accessos en esta zona, a més d’instal·lar col·lectors pluvials secundaris. La primera fase preveu la reurbanització dels carrers Blasco Ibáñez, Joanot Martorell, Pintor Segrelles, Pintor Ribera i Pintor Salvador Abril.

En canvi, la segona fase, que comença en el carrer Joan de Joanes, s’executarà una vegada acaben les obres de l’última fase del col·lector, que serà finançada i executada per la Generalitat.

Així, les obres del primer tram comencen després dels dies festius pel pont d’octubre per a aprofitar la menor presència de gent a la platja i minimitzar les molèsties als veïns. Les actuacions, que tenen un termini d’execució de sis mesos, inclouen la repavimentació de les zones asfaltades i les voreres, la instal·lació de nova il·luminació i col·lectors pluvials secundaris, i la inclusió de material mobiliari nou. Els talls de carrers estan programats i seran progressius a mesura que avancen les obres, les quals començaran en el carrer Pintor Ribera.

Esta reurbanització s’emmarca dins del projecte conjunt de la instal·lació del col·lector i la construcció del vial perimetral per a evitar possibles inundacions i descongestionar el trànsit de vehicles en la zona. La inversió de l’Ajuntament en este projecte tan necessari per a la platja suma vora 3 milions i mig d’euros.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha manifestat que “la millora de la zona nord de la platja era una de les actuacions prioritàries per a este Ajuntament, ja que, per una banda, es millorarà la pavimentació i les voreres per tal d’afavorir l’accessibilitat, i, d’una altra, es descongestionarà el trànsit gràcies al vial perimetral”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.