laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 14 de octubre de 2020

BELLREGUARD ES BOLCA AMB L’ESTRENA DE L’ESCENA ERASMUS PROGRAMANT ACTIVITATS CULTURALS COMPLEMENTÀRIES

 

• La presentació del llibre ‘El regrés’ d’Antoni Garcia-Oliver, o l’exposició col·lectiva participativa ‘Enfilant Bellresguard’, precediran durant aquesta setmana a l’espectacle ‘El show del nou món’, amb la qual comença al poble la gira del projecte teatral europeu per territori valencià.

Bellreguard gaudirà aquest proper dissabte, 17 d’octubre, del privilegi d’acollir l’estrena (20 hores, a la Casa de la Cultura) d’El show del nou món, l’espectacle amb el qual s’obri la gira Les Europes Menudes 2020 del projecte Escena Erasmus de la Universitat de València. Després d’estrenar-se a Bellreguard, la gira recorrerà altres 14 municipis del territori valencià per tal de complir amb l’objectiu d’aquest programa europeu: que el teatre arribe a tots els racons del continent.

Per a Bellreguard és “tot un honor haver estat triats com a punt de partida de la gira de l’Escena Erasmus al País Valencià, i és per això que des de l’Ajuntament hem volgut donar encara més ressò a l’esdeveniment programant una sèrie d’activitats complementàries” al llarg d’aquesta setmana, ha explicat el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Per una banda, aquest dijous 15 d'octubre la Casa de Cultura acollirà, a les 20 hores, la presentació del llibre 'El regrés', d'Antoni Garcia-Oliver, amb la intervenció de l'autor, així com de Facund Puig, cap del gabinet del conseller d'Educació.

Per altra banda, divendres 16 serà un dia intens en activitats. Primer, a partir de les 19 hores, el Clot de l'Era serà escenari de la inauguració de l'exposició al carrer Enfilant Bellresguard, resultat d'un projecte comunitari participatiu dut a terme per l'Espai Creatiu Comunitari i Teixint Vincles, amb el suport de la Regidoria de Cultura Democràtica de l'Ajuntament de Bellreguard i la col·laboració de veïns i veïnes del poble.

* Després de la inauguració de la mostra col·lectiva tindrà lloc un seguit d’activitats, totes elles a la Casa de Cultura:

- A les 19.15h, la presentació de l’Escola de Teatre de Bellreguard 2020-2021, amb espectacle sorpresa.
- A les 19.45h, l’actuació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard.
- A les 20h, actuació del Grup de Danses La Forca.

* La programació a la Casa de Cultura seguirà el mateix dissabte de l’estrena d’El show del nou món:

- A les 11h, Espai d’Idees: el paper de la Cultura en la societat.
- A les 12.30h, Passejada Musical. Descobrint el poble acompanyats de la Banda de Música de Bellreguard.

* L’Ajuntament de Bellreguard anima a tota la ciutadania a participar activament dels diferents actes programats.


Cartel anunciador


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.