laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13 de octubre de 2020

XERACO PRESENTA EL PROJECTE 'CIUTAT LECTORA' EN EL MARC DE LA COMMEMORACIÓ DEL 9 D'OCTUBRE

 

• La regidora de Cultura, Ubalda Balaguer, acompanyat del tècnic de la Biblioteca, Javier Martí; i una de les persones impulsores de la iniciativa, Marian Val; van presentar aquest passat divendres, en el marc de la commemoració del 9 d'Octubre, les pròximes accions previstes amb motiu del projecte 'Ciutat Lectora'.

Ciutat Lectora és un programa d'acompanyament per a la implantació estratègica i planificada d'un programa de motivació lectora en l'àmbit municipal. S'adreça a tots els ciutadans, mitjançant la creació d'un Consell de Lectura Municipal ofert pels ajuntaments. També promou l'assessorament per part de tècnics especialistes de FULL-Fundació paper Llibre i la Lectura, i compta amb el suport de la Diputació Provincial de València. El programa està inserit dins del Pla Valencià de Foment de el Llibre i la Lectura impulsat per la Generalitat.

Els principals objectius són: promoure el gust per la lectura entre els habitants de la població, des de l'escola bressol fins a Secundària i Batxillerat, i a tots els àmbits de la vida cultural; aconseguir un major nivell de lectura entre els habitants de la ciutat; implicar els ciutadans en el projecte; formar ciutadans responsables per a la millora del seu interès per l'entorn i la cultura, partint de l'activitat lectora com a forma d'ampliar la visió de món; i valorar l'escriptura del territori.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.