laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13 de octubre de 2020

XERACO BUSCA AMB LA DELEGACIÓ DEL GOVERN SOLUCIONS PER DEIXAR DE SER UN POBLE DIVIDIT EN DOS PER LA CARRETERA NACIONAL

 

• L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, al costat de la regidora d’Administració General, Cora Rubio, s’han reunit a València amb la delegada de Govern, Glòria Isabel Calero; i el cap de Carreteres, José Vicente Pedrola; per tal d’abordar la problemàtica referent a la divisió del nostre municipi per la carretera nacional que deixa als veïns del carrer València separats del poble i obligats a creuar aquest tram de carretera per dur a terme les compres bàsiques.

Es tracta d’una reivindicació històrica i que des de l’Ajuntament “estem treballant amb la Delegació de Govern amb l’objectiu d’estudiar possibles solucions a aquesta situació que perjudica una part dels nostres veïns, al tindre una part del nostre poble fora del nucli veïnal”, asseguren fonts municipals.

El govern municipal ha rebut el compromís tant de la delegada com del cap de Carreteres de visitar Xeraco en les pròximes setmanes per, in situ, visualitzar algunes solucions tant a curt com a llarg termini que es podrien desenvolupar per avançar en aquesta qüestió.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.