laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


El edificio se encuentra en rehabilitación
Foto: AyuGandia/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13 de octubre de 2020

ALÍCIA IZQUIERDO: “LES CRITIQUES DEL PP A L’ESTAT D’AULA NATURA SÓN UNA PERVERSIÓ TOTAL DE LA INFORMACIÓ, VINCULADA A UNA MENTIDA CONSTANT”

 

• La regidora de Gestió responsable del Territori ha mostrat la seua sorpresa i indignació, ja que al Centre d’Interpretació de la Marjal s’està duent a terme una remodelació, amb una partida específica de 40.000 €, als Pressupostos Municipals de 2020, “que el PP hauria de conèixer”.

A les mateixes imatges del suposat estat d’abandonament que presenta el PP, s’hi poden veure les fustes noves de la passarel·la i la retirada de les velles, precisament per tal de substituir-les.

“Els regidors del PP s’han fet la foto en la part posterior de l’edifici, on encara no s’hi actuat, però si li pegues la volta s’hi veurà l’actuació, que inclou l’aire condicionat, l’enllumenat, substitució de fustes en mal estat ... Convide la ciutadania a comprovar-ho”.

* La regidora de Compromís Més Gandia unida ha mostrat les imatges que demostren les actuacions de restauració que s’estan duent a terme en Aula Natura.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.