laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08 de octubre de 2020

OLIVA S’ACOLLIRÀ A LA NOVA LÍNIA DE SUBVENCIONS PER A PROJECTES DE VIES CICLOPEATONALS DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

• L’alcalde, i responsable de l'àrea de Mobilitat, David González, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb la diputada provincial de Mobilitat, Dolors Gimeno, per a conéixer de primera mà aquesta nova línia de subvencions de la Diputació.

La convocatòria arriba quan l’Ajuntament d’Oliva ja ha iniciat els treballs per a la planificació de les futures vies ciclopeatonals. Aquesta planificació tindrà com a principal guia el que marca el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, aprovat inicialment el passat més de febrer, i que actualment es troba en la fase d’avaluació ambiental per part de la conselleria corresponent.

A hores d’ara, l’alcalde estudia amb els tècnics municipals les diferents alternatives per tal de proposar a la Junta Local de Govern la millor proposta, tenint en compte criteris com ara el màxim respecte al medi natural, l’ús i el benefici social, aprofitar al màxim els camins existents i la connexió amb trams existents, entre d’altres.

Cal destacar que aquestes ajudes formen part de l’estratègia REACCIONA per a la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. L’Ajuntament d’Oliva ja ha demanat dins d’aquest Pla Reacciona subvencions per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la redacció d’un Pla Local de gestió de Residus, la compra d’un vehicle elèctric i la millora del cicle integral de l’aigua.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.