laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la visita
Foto: AyuTavernes/2020
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07 de octubre de 2020

EL CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL DE TAVERNES JA LLUEIX LA NOVA GESPA ARTIFICIAL

 

• L’Ajuntament ha invertit vora 200.000 euros per a dur a terme la substitució de la gespa deteriorada pel pas dels anys.
• També s’han instal·lat noves banquetes, porteries de futbol-11 i banderins de corner.

El camp de futbol municipal de Tavernes ja llueix el verd de la nova gespa artificial. L’alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat per la regidora d’Esports, Lara Romero, i els regidors Josep Llàcer i Quique Chofre, han comprovat l’aspecte final del camp després de la substitució de la gespa artificial, les banquetes, les porteries de futbol-11 i els banderins de corner.

L’Ajuntament ha realitzat una inversió de vora 200.000 euros per a substituir la gespa artificial deteriorada pel pas dels anys, un fet que augmentava la probabilitat de lesió dels usuaris. La nova gespa artificial té, entre altres característiques, un ample de fibra monofilament d’1,3 mm, monofilament multinervat de 6 nervis i fil fibril·lant en la mateixa puntada.

Els treballs han finalitzat amb èxit i l’estat de la gespa és òptim, per tant els jugadors vallers podran estrenar el nou tapís de forma imminent en els entrenaments i partits amistosos previs a l’inici de les competicions oficials.

Sergi González ha manifestat que “veure la nova gespa artificial ja instal·lada és motiu de satisfacció perquè era una actuació molt necessària pel bé de tots els usuaris, i a més, s’ha completat en els terminis marcats. Estic segur que els jugadors dels nostres equips i els amants del futbol gaudiran amb la nova gespa, i espere també que ajude a aconseguir molts èxits per al futbol valler”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.