laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tareas de limpieza de la zona
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 06 de octubre de 2020

EL MINISTERI DE TRANSPORTS ESTÀ REALITZANT TASQUES DE NETEJA I DESBROSSAMENT EN ELS MARGES DE L’AP-7 DEL TERME D’OLIVA

 

• En les darreres setmanes, des del Departament d'Agricultura, s'han fet les gestions necessàries per a demanar al Ministeri de Transports que realitze, a través de l'empresa encarregada del manteniment de l'AP-7, tasques de desbrossament i neteja del talús de l'AP-7 en els trams que afecten els camins agrícoles del nostre terme municipal.

Aquestes gestions han donat el seu fruit i, després de comprovar l'estat de tots els camins afectats pel talús de l'AP-7, ja s'han iniciat els primers treballs.

Les actuacions complementaran les tasques de neteja de camins agrícoles portades a terme per la Brigada Municipal els darrers mesos i mantindran una continuïtat en el temps per a conservar els camins agrícoles en les millors condicions possibles.

“S’ha treballat molt els darrers mesos per a facilitar la tasca als nostres agricultors i es seguirà treballant. Som conscients que queda molta tasca per fer i, aprofitant al màxim els recursos de què disposem, intentarem arribar a tot”, ha assegurat el regidor d’Obres i Serveis Miquel Doménech.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.