laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 06 de octubre de 2020

RÒTOVA COMMEMORA EL 9 D’OCTUBRE AMB UN RECONEIXEMENT A LA GENT GRAN

 

• Ròtova commemora un any més el 9 d’Octubre amb un reconeixement a la gent gran. Amb motiu de 9 d’Octubre, Sant Donís, Dia dels Enamorats Valencians, volem fer un reconeixement a la gent gran de Ròtova, amb una mocadorà, dolç típic d’esta data.

En esta ocasió, a causa de la situació de la COVID-19, les persones majors no la rebran en el passacarrer del 9 d’Octubre, que no se celebrarà com l’any passat, sinó que la recolliran directament de l’Obrador de Salva dijous o divendres d’esta setmana. Així mateix, des del consistori, han volgut animar a la població a comprar este dolç típic i regalar-lo a la gent que més estimen.

Així doncs, ajustant-se al condicionants d’este any i evitant concentracions, la música també recorrerà els carrers el matí del 9 d’Octubre. Ho farà de manera senzilla amb dolçaina i tabal.

Dissabte, 10 d’octubre, a les 11.30h, tindrà lloc a la plaça Major l’obra de teatre per a públic familiar «En Jaume I, com era? No me'n recorde», de la companyia Xana Teatre, una actuació que compta amb el patrocini del SARC de la Diputació de València.

* Caldrà reserva plaça al correu cultura@rotova.es o al tel. 678 62 15 92.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.