laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: Pepe Gea/2020
Fuente: Compromís per Xeraco
Valencia 02 de octubre de 2020

COMPROMÍS PER XERACO INSTA AL DIRECTOR GENERAL DE MEDI NATURAL A REUNIR-SE AMB COSTES PER CERCAR SOLUCIONS A LA REGRESSIÓ DE LES PLATGES

 

• Esta setmana, a instància dels regidors de Compromís de Xeraco, Jacinta Rubio i Stefan Torres, ha visitat la desembocadura del riu Vaca, el Director general de Medi Natural i d'Avaluació Ambiental, Benjamí Pérez Rocher.
• Els regidors li han traslladat la seua disconformitat amb l'actuació feta per la Demarcació de Costes, ja que aquesta s'ha realitzat en una zona d'especial protecció (LIC i ZEPA).

Els regidors li han traslladat la seua preocupació perquè segons l'informe emès per Costes, es pot interpretar que eixa zona va a convertir-se en una zona permanent d'extracció d'arena durant els mesos compresos entre juliol i febrer, mesos en què ja no està la prohibició de realitzar qualsevol actuació pel corriol.

I a més, han aprofitat per demanar-li que es reunisca amb la Demarcació de Costes per tal de cercar solucions globals per a la regressió de les nostres platges que no siguen la d'extraure arena d'un lloc per posar-la a un altre que a més de la despesa econòmica i la destroça de camins i carrers que suposa, al mínim temporal no ha servit per a res.

* Per últim, li han demanat al Director General que sol·licite a la Demarcació de Costes que canvie la ubicació on van a posar el nou mirador, ja que està previst posar-lo damunt de la mota.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.