laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Alicia Izquierdo
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02 de octubre de 2020

EL MINISTERI RECONEIX EL TREBALL DE RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI NATURAL DE GANDIA

 

• Els projectes de l’àrea de Gestió Responsable del Territori tenen un paper destacat en el Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia. Com ara l’acabament de l’Anella Verda i tot el programa de Sendes Urbanes vinculat. Integrat amb una xarxa de 15 miradors locals, en tres franges de diferents: zona de costa, urbana i de muntanya. Així com la recuperació del projecte de la zona del cordó dunar a la platja de l’Auir, amb la passarel·la en altura...
• Alícia Izquierdo: “El pla és molt atractiu també des de la vessant del patrimoni natural i anem a poder donar a conèixer molt més i millor els entorns i la infraestructura verda que representen un important valor i un atractiu turístic per a la ciutat i dels quals hem d’estar més que orgulloses”.

La regidora delegada de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo, s’ha sumat a l’alegria del govern local, després que el Ministeri de Turisme haja seleccionat Gandia, per als plans de sostenibilitat turística, que compten amb una inversió de tres milions d'euros. L’edil ha destacat la col·laboració de la seua àrea i el pes important que en el pla de Gandia tenen els projectes de patrimoni natural.

Com ara l’acabament de l’Anella Verda i tot el programa de Sendes Urbanes vinculat. Integrat amb una xarxa de 15 miradors locals, en tres franges de diferents: zona de costa, urbana i de muntanya. Així com la recuperació del projecte de la zona del cordó dunar a la platja de l’Auir, amb la passarel·la en altura...

“El pla és molt atractiu també des de la vessant del patrimoni natural i anem a poder donar a conèixer molt més i millor els entorns i la infraestructura verda que representen un important valor i atractiu turístic per a la ciutat i dels quals hem d’estar més que orgulloses”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.