laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 02 de octubre de 2020

EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA FA BALANÇ DE L’ESTAT D’EXECUCIÓ DE LES PROPOSTES GUANYADORES DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2019

 

• També s’hi va explicar el nou reglament dels Pressupostos Participatius 2020, i es va elegir a la persona que el representarà al Consell Animalista Municipal.
• Nahuel González, regidor de Participació Ciutadana, senyala: “les obres dels pressupostos participatius demostren que allò que ha votat la ciutadania va a fer-se realitat, tot i a pesar de la covid i les dificultats actuals, va a dur-se a terme. Som de les poques ciutats que executa les obres pràcticament als pocs mesos de fer les votacions”.
• Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana, destaca: “la participació és fonamental per millorar la nostra ciutat i si ho entenem de forma transversal, millora diferents àmbits com el de l’educació, la sanitat, o el medi ambient, i per això animem a la ciutadania a continuar participant transformant i millorant Gandia”.

La Casa de la Marquesa va acollir ahir la reunió del Consell de Participació Ciutadana, en la qual s’hi va explicar el nou reglament dels Pressupostos Participatius 2020, que es presentaran la pròxima setmana, i es va donar comptes de la situació de l'execució de les propostes. També s’hi va elegir la persona que els representarà al Consell Animalista Municipal de Gandia.

Nahuel González, regidor de Participació Ciutadana va assenyalar que “les obres dels pressupostos participatius demostren que allò que ha votat la ciutadania va a fer-se realitat, tot i a pesar de la covid i les dificultats actuals, va a dur-se a terme. Ja estem executant les obres dels últims pressupostos i som de les poques ciutats que executa les obres pràcticament als pocs mesos de fer les votacions”.

Per la seua banda, Juanjo Giner, director general de Participació Ciutadana, ha recordat que “la participació és fonamental per millorar la nostra ciutat i si ho entenem de forma transversal, millora diferents àmbits com el de l’educació, la sanitat, o el medi ambient, i per això animem a la ciutadania a continuar participant transformant i millorant Gandia”.

Així, l’espai d’ombres del pati d’infantil del Botànic Cavanilles ja ha estat finalitzat, a temps per a la tornada a escola. Esta actuació és la segona que s’executa després d'haver-se realitzat les obres del tancament perimetral de les zones verdes en el Parc de l'Estació i el Jardinet.

Altre projecte pendent d’execució, i que va a realitzar-se durant els mesos d’octubre i novembre és una intervenció de prevenció d’incendis forestals en el paratge natural Parpalló-Borrell a càrrec de la Brigada Forestal. Consistirà en fer una franja perimetral al centre d’interpretació i en una aclarida selectiva del bosc que envolta l’àrea recreativa. Aquestes accions han estat acordades amb la persona que va fer la proposta ciutadana i amb el Fòrum 21, consell assessor en matèria de territori. L’actuació es realitzarà en una superfície de 5,5 hectàrees.

També s’adjudicaran en breu les obres per millorar la biblioteca de Beniopa. En este immoble es millorarà el mobiliari amb el canvi de la fusteria; la rehabilitació de la façana; el canvi de paviment i la millora de l’accessibilitat amb una rampa d’accés.

En quant al cobriment de la pista de bàsquet, després d’haver de consensuar la millor solució per al cobriment lateral de la pista amb els clubs i usuaris d’entre diverses alternatives, actualment s’està redactant el projecte que compta amb el vis i plau de tots els agents.

L’entrada del col·legi Carmelites també està inclosa i contemplada en un projecte més ampli de remodelació del Carrer Carmelites. S’està valorant poder ampliar provisionalment l’entrada en la zona propera al Mirador del Serpis desplaçant les tanques per guanyar espai a la vorera.

Finalment, la ludoteca de la plaça El·líptica està inclosa i contemplada en un projecte més ampli que és la remodelació del Centre Associatiu Joan Climent i l’ampliació com a Centre Social El·líptica.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.