laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Campanya #Cultiva’t
Foto: AyuOliva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 01 de octubre de 2020

EL MERCAT MUNICIPAL D’OLIVA PROMOCIONA ELS PRODUCTES DE PROXIMITAT AMB LA CAMPANYA #CULTIVA’T

 

• El Mercat Municipal d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum i de la cooperativa Novacitrus, ha llançat la campanya #Cultiva’t per a incentivar la compra de productes de proximitat al Mercat Municipal.

I ho fa regalant, per cada compra realitzada a qualsevol parada del Mercat Municipal, un paquet de llavors d’herbes aromàtiques o de verdures de poca mida. L’objectiu de regalar llavors és que els ciutadans s’animen a cultivar les seues pròpies verdures i aprenguen així la importància de donar suport al sector de l'agricultura. Aquesta promoció estarà en marxa fins al dissabte 3 d’octubre.

Amb motiu de celebració del Dia Mundial de l’Agricultura, l’Ajuntament d’Oliva va posar en marxa una campanya de promoció i conscienciació sobre la rellevància que té l’agricultura a Oliva i com és d'important consumir productes de proximitat que s’elaboren en les nostres terres.

Per a celebrar aquest dia, s’instal·laren al Passeig de Lluís Vives diferents escultures de fruites i verdures gegants, cedides per Mercavalència, quedant integrades al Mercat del Divendres i més tard traslladades a la platja, a l’avinguda del Mediterrani i a la plaça d’Europa. Avui, aquestes obres tan especials que van ser originades per tal de transmetre la importància de consumir productes locals i de conservar la nostra agricultura, són traslladades al Mercat Municipal on romandran fins a la seua tornada a MercaValència.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, afirma que: “El comerç de proximitat és el que hem de preservar i és el que ens ajudarà a la nostra economia local i per això continuem tenint aquest tipus d’iniciatives que donen suport als productors locals i incentiven a la ciutadania a realitzar les seues compres al xicotet comerç. És important també que els veïns i veïnes d’Oliva prenguen consciència sobre la importància que té l’agricultura al nostre poble.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.