laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 30 de septiembre de 2020

GANDIA S'INCORPORA A LA XARXA XALOC QUE FACILITA L'ACCÉS A L'HABITATGE

 

• Una finestreta única, situada en l'Oficina de l'Habitatge, informarà la ciutadania sobre gestió i subvencions en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana.
• El conveni té validesa per un any amb la possibilitat de ser renovat durant quatre anys i té un import de 111.600 euros que permetran la contractació d'un arquitecte, un administratiu a més d'un jurista.

Aquesta Xarxa Xaloc, integrada per huit ciutats i dues mancomunitats, es configura en diversos blocs. D'una banda, serà una finestreta única en la qual la ciutadania podrà informar-se sobre tota la gestió en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració urbana a més de promoure l'accés a un habitatge digne i combatre la segregació urbana.

Per una altra, ajudarà a la ciutadania a l'hora de tramitar les ajudes. El tercer bloc serà la col·laboració entre el Consistori i la Conselleria en matèria de tanteig i retracte sobre els habitatges de protecció pública i en transmissions singulars.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.