laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 15 de septiembre de 2020

XERACO ESTARÀ PRESENT A LA FIRA DE LES COMARQUES DE VALÈNCIA

 

• La Fira de les Comarques de València torna del 18 al 20 de setembre, per primera vegada en línia, per contribuir a la reactivació de el sector turístic i l'economia de la província, incentivant el turisme de proximitat de cara a la tardor i l'hivern. Una edició digital en què estarà present Xeraco.

Sota el lema 'Visitem València', aquesta nova proposta adaptada al coronavirus permet reservar experiències i productes mitjançant WhatsApp o correu electrònic i inclou activitats com una yinkana turística amb sorteig de premis per als participants.

La idea és donar continuïtat al certamen que cada any se celebra a la plaça de bous de València, amb presentacions de productes i destinacions, vídeos de promoció de destinacions, descàrrega de fullets i plànols i catàlegs des de l'ordinador, la tauleta o el mòbil.

Al portal es recolliran les propostes turístiques estructurades per comarques i empreses en funció de la seva tipologia: turisme actiu / naturalesa, turisme cultural / patrimoni i turisme gastronòmic; entre les que es troba el nostre municipi.

* La fira s'inaugurarà dijous que ve, 17 de setembre, a les 11 hores.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.