laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Dispensador de gel inteligente
Foto: Ayu
Bellreguard/2020
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 14 de septiembre de 2020

BELLREGUARD INSTAL·LA DISPENSADORS DE GEL INTEL·LIGENTS AL COL·LEGI

 

• L’ajuntament ha dotat al CEIP Gregori Mayans i Ciscar de tres màquines que faciliten la desinfecció sense cap tipus de contacte.

El col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar disposa ja de tres dispensadors automàtics de gel intel·ligents amb els quals l’alumnat i personal del centre tenen al seu abast aquest producte necessari en els actuals temps de crisi sanitària per reduir el risc de contagis.

Són dispensadors amb un sensor que permeten als usuaris aplicar-se el gel hidroalcohòlic sense cap tipus de contacte, i estan pensats per a espais públics de gran capacitat.

Aquests dispensadors intel·ligents, desenvolupats i fabricats per la marca de la Safor PostiGel, han estat personalitzats per a la seua instal·lació al CEIP Gregori Mayans i Ciscar. Mostren el lema ‘Escoles higienitzades’ i la imatge corporativa de l’Ajuntament de Bellreguard.

En la part superior, mostren una cara. Quan una persona passa per davant, els sensors la detecten i fan que el nas s’enllumene de color roig, avisant així de la necessitat de desinfectar-se les mans. Després, en col·locar aquestes baix el nas, aquest aplica una dosi de gel i la llum canvia a verd. Cadascuna de les màquines té una càrrega de 5.000 dosis.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.