laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Escola oficial d´idiomes (EOI)
Fuente: Escola oficial d´idiomes (EOI) - Gandia
Valencia 14 de septiembre de 2020

NOU PERÍODE D'INSCRIPCIÓ ONLINE PER A TOTES LES EOIS VALENCIANES

 

• Després d'una matrícula ordinària exitosa (amb 1443 persones matriculades) tenim encara vacants a pràcticament tots els idiomes i horaris. Del 15 al 17 d'aquest mes s'iniciarà un nou període d'inscripció online per a totes les EOIS valencianes. Aquells que no s'hagen matriculat encara ho poden fer.
• Per tal d'evitar la bretxa digital la ciutadania l'alumnat podrà accedir al nostre centre (amb cita prèvia) per tal de rebre ajuda en el procediment de tria d'idioma i horaris.

El resultat de l’adjudicació de vacants del període de setembre estarà disponible en l’assistent telemàtic d’admissió el dia 22 de setembre de 2020. S’enviarà un correu electrònic a cada participant que indicarà que aquests resultats ja estan disponibles. Durant el període del 23 de setembre de 2020 al 2 d’octubre de 2020 els candidats que hagen obtingut plaça formalitzaran la matrícula amb el pagament de taxes i enviament de la documentació per correu electrònic.

* Aquells que no formalitzen aquesta matrícula, també ho podran fer a partir del 2 d'octubre en període de vacants.

Les classes, que començaran el 6 d'octubre a Gandia i el 5 a les altres seccions (Cullera, Oliva, Sueca), seran molt segures: amb distància higiènica (mínim 1,5 metres entre cada persona), gel hidroalcohòlic a cada aula, ventilació natural, recorreguts marcats segurs, etc.
Tothom haurà de portar masquereta a classe i cada estudiant rebrà gratuïtament dues masqueretes reutilitzables (proporcionades per Conselleria) En aquelles classes on no es puga mantindre la distància de seguretat s'haurà de desdoblar el grup en dos i assistiran a classe un dia dels dos que han de vindre.

* El dia que no vinguen podran fer treballs manats pel professorat o, depenent de la disponibilitat d'ample de banda de l'EOI, seguir la classe a distància.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.