laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 11 de septiembre de 2020

BELLREGUARD ASSUMEIX EL COST DE LES EXTRAESCOLARS DE XIQUETS I XIQUETES EN ENTITATS I EMPRESES DEL POBLE

 

• La proposta de que l’Ajuntament finance les activitats per als infants de famílies necessitades va ser la segona més votada en els Pressupostos Participatius Socials.

L'Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procés per a assumir el cost de les activitats extraescolars de xiquets i xiquetes de famílies vulnerables o amb necessitat, una de les iniciatives que van sorgir de les votacions ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de l'any 2020. Des del passat 1 de setembre i fins a l'1 d'octubre està obert el termini per a que aquells interessats sol·liciten que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats.

Les bases per a accedir a les ajudes es poden consultar al tauler del web municipal. Les famílies poden sol·licitar que l'Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats que facen associacions o empreses del poble. Les sol·licituds rebudes seran valorades per la treballadora social.

El projecte d'activitats extraescolars per a xiquets i xiquetes va ser la segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius Socials 2020 de Bellreguard. El seu cost estimat és de 7.000 euros i preveu esdevindre un programa de reforç escolar i d'activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes.

La iniciativa, a més, persegueix "rescabalar en part als xiquets i xiquetes del cost emocional que va suposar el confinament de la Covid-19, oferint-los activitats d'oci, esportives i culturals que prestaran diferents entitats del municipi", segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.