laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 04 de septiembre de 2020

1.861 KG DE ROBA I CALÇAT S’HAN ARREPLEGAT A L’ALQUERIA DE LA COMTESSA DURANT EL PRIMER SEMESTRE DEL 2020

 

• L’Associació Arropa València, dins del seu programa Xarxa Social Koopera, ha arreplegat 1.861 kg de roba i calçat usats en L’Alqueria de la Comtessa en aquest primer semestre de 2020. Aquesta associació té un acord amb el govern municipal per a col·locar els contenidors de recollida i fer-se càrrec de la roba donada de forma altruista pels veïns.

Amb 310,3 kg de mitja mensuals arreplegats als contenidors situats per tota la localitat, maig és el mes on més quilos de roba i calçat s’han recol·lectat, amb un total de 463 kg.

La finalitat del programa Xarxa Social Koopera, d’Arropa València, no sols és arreplegar residus urbans de roba i calçat, sinó que té, també, com a objectiu generar llocs de treball per a les persones en risc d’exclusió social.

L’Alcalde de la localitat, Voro Femenia, al·lega: “és un orgull per a la nostra localitat col·laborar amb aquesta iniciativa cada any, no sols per la labor social que representa per als nostres veïns i veïnes, sinó també per que amb aquest servici es permet adequar un lloc autoritzat on tots els qui ho desitgen, poden donar roba que ja no fan servir. A més, amb aquesta iniciativa es redueix la quantitat de fem en els escombrers reduint el nombre de residus en el medi ambient.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.