laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Polideportivo de Ròtova
Foto: David Díaz/AyuRòtova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 01 de septiembre de 2020

RÒTOVA INICIA LES OBRES DEL BAR DEL POLIESPORTIU

 

• Ròtova inicia a setembre les obres del bar del poliesportiu. L’empresa adjudicatària ha sigut OBRESA Estudis i Assessorament Constructiu la Safor.
• Les obres se centren en una part de la planta baixa de l’edifici del poliesportiu municipal i permetran habilitar un bar, per tal de substituir el servici que es donava fins el moment en el quiosquet-xiringuito actual.

El preu general de licitació és de 162.373,64€, i s’ha finançat amb el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València. El termini per a executar les obres és de dos mesos.

El govern actual ha apostat pel servici de bar al poliesportiu per tal de donar-li estabilitat al llarg de tot l’any; ens permet donar un millor servici i una millor atenció a la gent usuària del poliesportiu, no solament quan fa bon temps. A més, ho hem fet després d’acordar la regularització de la situació urbanística de l’edifici i de la resta de l’entorn del poliesportiu amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.