laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Partido Popular de Xeraco
Fuente: Partido Popular de Xeraco
Valencia 21 de agosto de 2020

ELS POPULARS DEMANEM RESPONSABILITATS A OLTRA PER LA SITUACIÓ "LÍMIT" DEL CENTRE D'ACOLLIDA DE PALMA DE GANDIA

 

• El diputat provincial del PP, Avelino Mascarell, demana a la consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, una major responsabilitat i inversions en centres com el d'Acollida de Palma de Gandia que, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19, es troba en una situació "límit".

L'actual crisi sanitària ha disminuït les aportacions solidàries i, també, el voluntariat; un fet que els ha portat al fet que a penes tinguen per menjar. Només són dos frares els encarregats d'atendre 60 persones internes en habitacions dobles, molts d'ells malalts crònics sense recursos.

"Per aquest motiu, els populars entenem que Mònica Oltra no pot viure d'esquena a aquesta situació que s'està vivint al Centre d'Acollida de Palma quan estem davant d'una gestió que hauria de ser responsabilitat de l'administració", apunta Mascarell. De fet, des de la regidoria que presideix la popular Tere Català a Palma s'han destinat 20.000 euros per a incrementar les hores a un treballador social i un auxiliar de neteja.

"Instem a la Conselleria d'Igualtat i Política Inclusives ja Mónica Oltra al fet que des del Consell puguen reforçar el personal, en aquests moments de pandèmia, per tal d'ajudar les dues persones que estan fent front a la cura de 60 persones que es troben en aquest Centre d'Acollida", assegura Català.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.