laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 29 de julio de 2020

DIANA MORANT ASSISTEIX A LA REUNIÓ DEL CONSELL VALENCIÀ DE TURISME ON ES VA APROVAR EL PLA ESTRATÈGIC DE LA COMUNITAT

 

• L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, va assistir ahir a la sessió ordinària del Consell Valencià de Turisme com a membre designat d’este organisme. Una reunió que es va celebrar de manera telemàtica amb els membres designats, i que, de manera presencial, va estar presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

Durant la sessió es va presentar el Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020-2025, amb el qual està prevista una mobilització de 2.000 milions d’euros d’inversió. Este programa incorpora cinc línies: Governança del turisme, incidint en la col·laboració público-privada; vertebració del territori i les destinacions; impuls de la competitivitat; màrqueting turístic, amb programes que promocionen la desestacionalització; i seguretat i resiliència turística, una línia que es refereix a la seguretat sanitària pels riscs de la pandèmia per la COVID 19. Així, es va posar en coneixement el pla normatiu en matèria de Turisme.

Diana Morant ha indicat que ara, més que mai, “hem de treballar juntes les administracions, les empreses i la ciutadania amb tres objectius: frenar els contagis, garantir la salut de les persones i un turisme segur; així com el correcte desenvolupament de l’activitat comercial, turística i productiva”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.