laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuOLiva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 24 de julio de 2020

OLIVA PRESENTA LA SEUA PLATAFORMA DE COMERÇ LOCAL DAVANT LA DIRECTORA GENERAL DE COMERÇ, ARTESANIA I CONSUM

 

• La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, va presentar davant la directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Rossana Seguí, l'aparador digital en què està treballant l’Ajuntament d’Oliva, en el qual, els comerços locals tindran l’oportunitat de promocionar els seus productes.
• Yolanda Balaguer assistí acompanyada de la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, Rosa Llopis, i aprofitaren l’ocasió per a presentar, també, a la directora general la promoció del xicotet comerç que l’associació ha posat en marxa amb el sorteig de 30 premis de 100 "euraccos”.

A la plataforma, cada comerç disposa d’una fitxa on exposa els seus productes i les seues ofertes, i dóna la possibilitat als clients de contactar directament amb els comerciants per a preguntar dubtes sobre qualsevol tema relacionat amb el comerç. A més, a la fitxa de cada negoci trobarem informació sobre els seus horaris, localització, informació de contacte, etc. Açò permet al client tindre al seu abast tota aquella informació necessària a l’hora de realitzar la compra.

"Ara més que mai el xicotet comerç d’Oliva necessita el suport de tots els ciutadans i ciutadanes, el nostre compromís és ajudar-lo en tot el que siga possible i per això, des de l’Ajuntament hem cregut que aquesta plataforma és una bona ferramenta per a readaptar els comerços a les noves necessitats, digitalitzant els seus serveis i posicionant-los a Internet” afirma la Regidora Yolanda Balaguer.

A banda, Yolanda Balaguer va aprofitar per a presentar la campanya que s’està portant a terme amb col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, la qual pretén incentivar la compra al xicotet comerç mitjançant el sorteig de 30 premis de 100€-accos, i el qual finalitza el 31 de juliol. Per a participar en aquest sorteig solament cal comprar en qualsevol comerç associat i, en el mateix comerç on s’ha realitzat la compra, emplenar una papereta. El sorteig se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.