laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fotografía Confinada
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23 de julio de 2020

L'EXPOSICIÓ 'FOTOGRAFIA CONFINADA' ARRIBA AL MOLL DELS BORJA

 

• El Moll dels Borja acull des de hui i fins al final de la temporada estival l'exposició itinerant "De la pantalla al carrer. Imatges del confinament", una mostra homenatge a la ciutadania davant la COVID-19.

Totes les fotografies formen part del taller "Fotografia Confinada" del projecte #CulturaACasa, que ha portat a terme la Regidoria de Cultura durant els mesos de confinament per la COVID-19. El taller ha estat dirigit pel professor de la UPG, Pere Huerta. La mostra inclou més d'un centenar de fotos del veïnat que han participat en el projecte.

Les fotografies estaran impreses en lones de 2x2 metres i en la selecció s'ha primat la representació de totes les estètiques dels set tallers de fotografia o la representació de la imatge de Gandia buida.

Nahuel González, regidor de Cultura ha afirmat que "estem molt contents que aquesta exposició vinga a la platja. És un símbol de les setmanes difícils que vam viure Gandia i hui està ací a petició del regidor de turisme i de l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant" "Pretenem que totes les persones que ens visiten puguen gaudir de la Cultura a través de la fotografia amateur i feta pels veïns de la ciutat. És un més dels molts al·licients que té Gandia per oferir als nostres visitants".

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha destacat que aquesta iniciativa aproxima la cultura a la platja. "És un bon complement per a un dia de sol i platja. Sempre ho diem, Gandia no només té una magnífica platja i la nostra intenció és que els visitants també coneguen la nostra oferta cultural malgrat les circumstàncies. Aquestes fotos reflecteixen el que tots hem passat durant el confinament d'una manera realista".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.