laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Nueva dependencia de la policía local
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 23 de julio de 2020

GANDIA POSA EN MARXA LES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL A LA PLATJA

 

• L'edifici s'ha instal·lat al solar que ocupava l'antiga oficina de turisme situada a primera línia.

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, acompanyat el regidor de Turisme, Vicent Mascarell i altres membres de la corporació municipal han visitat aquest matí les instal·lacions de les noves dependències de la Policia Local situat a la platja de Gandia al passeig Marítim, 46.

Una actuació programada per a després de l'estiu però que s'ha avançat a causa de les necessitats provocades per la crisi sanitària. D'aquesta manera, i després de la demolició de l'antic edifici, s'ha instal·lat una sèrie d'espais modulars destinats a donar servei a la ciutadania i els agents. "Hem fet un esforç administratiu important per poder tenir hui aquesta infraestructura funcionant".

Arnau ha destacat que durant aquest estiu s'ha doblat la vigilància a la platja. "Ara disposem de quadre quads durant els dos torns del dia i del buggy a la nit i tindre un reté a la meitat de la platja ens permet una presència molt més ràpida en cas que hi haja algun problema" i ha recordat que "hem de seguir complint amb les obligacions de la nova normalitat: utilitzar sempre la màscara i mantenir la distància".

La instal·lació modular quanta una oficina d'atenció al ciutadà, a més d'espais destinats als agents i els vehicles que utilitzaran durant aquests mesos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.