laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tramo finalizado
Foto: Natxo Francés/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21 de julio de 2020

LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA FINALITZA EL PRIMER TRAM DE BULEVARD DE LA PLATJA

 

• L'ens provincial invertirà prop de 2,5 milions d'euros en la infraestructura.
• Les obres del bulevard de la platja on l'ens provincial invertirà 2,5 milions d'euros en el projecte que millorarà la imatge de la platja en un tram de dos quilòmetres ja han finalitzat la primera part.
• El tram comprés entre els carrers Ribera Baixa i la rotonda de la plaça del Castell va ser obert a la circulació aquesta setmana.
• Es tracta del primer dels dos trams en què s'ha dividit l'obra per adaptar-se a la nova temporalitat dels treballs a causa de l'aturada que es va realitzar a causa de la COVID-19.

Les obres, finançades amb 2,5 milions d'euros per part de la Diputació de València permetran que el tram de la carretera Natzaret-Oliva que transcorre per l'última fa grossa de la platja de Gandia millore notablement el seu aspecte.

D'aquesta manera, en nou tram ja compta amb dos carrils per sentit separats per una mitjana i s'han introduït interseccions que ajudaran a millorar el trànsit, els accessos i descongestionar la via.

Un altre dels aspectes que inclou el projecte és la posada en marxa d'un carril ciclista per donar seguretat als centenars d'usuaris d'aquest mitjà de transport que utilitzen la carretera a més de la instal·lació de passos de vianants amb el que es millora la seguretat.

D'aquesta manera, un dels punts de la ciutat amb més circulació de vehicles vianants i ciclistes, es converteix en un bulevard enjardinat que millorarà visualment la zona, ja que comptarà amb noves zones verdes. El projecte també renova l'enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà a les zones de vianants.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.