laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20 de julio de 2020

EL GOVERN DE GANDIA POSA EN MARXA CINC NOVES BORSES DE TREBALL

 

• Jose Manuel Prieto: "És important que impulsem els processos de selecció pública perquè s'adapten a la nova realitat al temps que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d'ocupació pública".

El regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que ja han estat publicades en el BOPV les bases i la convocatòria de cinc noves borses de treball i els seus corresponents processos selectius per a places d'arquitecte tècnic, infermer, enginyer tècnic industrial, enginyer tècnic d'obra pública i tècnic auxiliar d'informàtica

Sobre aquesta mesura, Prieto ha destacat que el govern municipal, es pretén reforçar la plantilla en un moment on "hem d'apostar per les inversions i el desenvolupament municipal. Es tracta de perfils relacionats amb l'enginyeria i l'obra pública però també amb la digitalització i la modernització per impulsar definitivament la digitalització de l'administració".

"És important que posem en marxa els processos de selecció, ja que donem una oportunitat als ciutadans de Gandia en forma d'ocupació pública per a impulsar des de l'administració noves oportunitats laborals" va destacar l'edil qui ha recordat que aquests processos s'afegeixen a altres ja posats en marxa com el de nous agents de la Policia Local i altres processos que van quedar paralitzats per la declaració de l'estat d'alarma.

"Seguirem treballant perquè els ciutadans de Gandia tinguen una oportunitat en aquests moments difícils però que sobretot per aconseguir que la nova normalitat arribe a la nostra ciutat amb totes les condicions i permeta tornar a generar economia i llocs de treball" va finalitzar Prieto.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.