laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18 de julio de 2020

LES ARTS VOLANT 2020 ARRIBA A GANDIA

 

• El projecte del Palau de les Arts de València que acosta l'òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, visita la ciutat el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.
• S’hi representarà la producció 'El tutor burlat', la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.
• L’aforament serà limitat i s’hi garantiran totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries front la Covid-19.
• Nahuel González, regidor de Cultura: “És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat que “Les Arts Volant”, el projecte del Palau de les Arts de València que acosta l'òpera als barris i municipis en format de camió ambulant, arriba a Gandia el dimarts 21 a les 21 hores a l’explanada del Port de Gandia.

Es representarà la producció 'El tutor burlat', la primera obra del compositor valencià Vicente Martín i Soler.

Les Arts Volant és un projecte de difusió cultural de Les Arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per a fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia. Es tracta de fer visible i - itinerant alhora- el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se.

“És una satisfacció tindre a la nostra platja una òpera del màxim nivell, de representació valenciana. Volem agrair la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de València”, ha manifestat González.

La companyia viatja en un gran camió preparat per a transformar-se en escenari a la seua arribada a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, s’ofereix una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats al piano.

El títol escollit per a ser representat en aquesta nova gira és l’obra amable i elegant, dolça i un poc picardiosa titulada Il tutore burlato, de Vicente Martín i Soler, que es presenta en la seua versió adaptada al valencià, El tutor burlat.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.