laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 16 de julio de 2020

GANDIA INTENSIFICA EL CONTROL PER EVITAR LA PROPAGACIÓ DE LA COVID-19

 

• Durant el cap de setmana es van imposar 16 sancions per no portar mascareta o incomplir la distància de seguretat.
• S'implementarà una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l'ús de la màscara.

La regidora delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil ha informat que ahir es va mantenir una reunió entre els departaments de Comerç, Govern Interior, Seguretat Ciutadana, Polítiques Saludables i Turisme, amb l'assessorament de Salut Pública on s'ha continuat avaluant la situació provocada per la covid-19 i s'han aprovat les noves mesures que donen continuïtat a les que ja s'han vingut pres des del consistori durant els últims mesos.

Un dels principals punts que s'ha acordat és intensificar el control de l'ús de les màscares i de les mesures de compliment de distanciament social així com dels aforaments dels establiments. En aquest sentit des de la Policia Local es va informar que durant el cap de setmana es van imposar setze sancions per diversos motius relacionats amb la COVID-19.

A més, s'espera que en una setmana i mitja, el consistori puga disposar dels nous informadors de la COVID-19 que també insistiran en el compliment de la normativa de convivència.

Es reeditarà el fullet informatiu de les mesures de neteja i desinfecció destinat als establiments comercials a més d'implementar una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l'ús de la mascareta.

Finalment, es produirà un vídeo amb les recomanacions destinades a l'hostaleria perquè tots els propietaris i treballadors que no puguen assistir a les xerrades organitzades, coneguen les mesures implantades.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.