laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trinquet de Gandia
Foto: Alex Oltra/2015
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15 de julio de 2020

LA CONSELLERIA DESBLOQUEJA EL NOU TRINQUET DE GANDIA

 

• La Generalitat aprova de forma definitiva la modificació puntual del PGOU de Gandia que permet reactivar un equipament que compta amb una inversió de 1.484.398,98 € i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant més de tres anys.
• La resolució donaria per complida la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu que acordava la nul·litat del projecte constructiu que es fonamentava en un modificació del Pla anul·lada també per la justícia.
• S’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà, al mateix temps que s’hi ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.
• Josep Alandete, vice-alcalde i regidor d’Urbanisme: “El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no haguérem construït ni en eixe emplaçament ni en eixes condicions, però que ens l’hem trobat fins i tot amb una sentència de demolició i durant aquesta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn i dins de les nostres possibilitats en el municipi veí de Benirredrà”.
• Lydia Morant, regidora d’Esports: “La instal·lació del Trinquet al barri de Rois de Corella de Gandia complementa l’oferta dels espais esportius i d’oci i posa en valor l’esport clàssic i tradicional dels valencians i les valencianes, que no és altre que la Pilota Valenciana”.

El vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha assistit aquest matí, de forma telemàtica, a la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat, en la qual s’hi ha aprovat la 83ena modificació puntual del PGOU de Gandia, que donaria per complida la sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu que acordava la nul·litat del projecte constructiu del Trinquet de Gandia, que es fonamentava en un modificació del Pla anul·lada també per la justícia. El govern local assegura haver fet el que els deia la sentència: Considerar que l’òrgan competent per aprovar el planejament és la Conselleria i no l’Ajuntament i incorporar un estudi de paisatge que integre aquesta dotació en la ciutat. En aquest sentit, s’hi ha incorporat un programa de paisatge, unes mesures correctores com el apantallament vegetal de l’edifici per reduir l’impacte visual en la veïna població de Benirredrà, al mateix temps que s’ha inclòs la infraestructura verda en tot l’àmbit.

“El Govern local hereta un projecte i un edifici que segurament no haguérem construït ni en eixe emplaçament ni en eixes condicions, però que ens l’hem trobat fins i tot amb una sentència de demolició i durant aquesta legislatura hem fet tot el possible per integrar-lo en la ciutat, en el seu entorn i dins de les nostres possibilitats en el municipi veí de Benirredrà”, ha assegurat el vice-alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete.

Així, l’aprovació definitiva del Pla per part de la Conselleria permet donar llum verda i reactivar un equipament que compta amb una inversió de 1.484.398,98 € i que porta suspesa, paralitzada i abandonada durant més de tres anys.

Per la seua banda, la regidora d’Esports, Lydia Morant, ha assegurat que la instal·lació del Trinquet al barri de Rois de Corella de Gandia “complementa l’oferta dels espais esportius i d’oci i posa en valor l’esport clàssic i tradicional dels valencians i les valencianes, que no és altre que la Pilota Valenciana”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.