laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15 de julio de 2020

LA INICIATIVA #NOESTÀSSOLA S'AMPLIA ALS ESTABLIMENTS D'OCI NOCTURN DE GANDIA”

 

• Juana Navarro: "Amb aquesta mesura pretenem que les dones siguen conscients que estan protegides i que qualsevol persona que presencia un acte de violència de gènere sàpiga quin protocol ha de seguir"

Després de la bona acollida que ha tingut la primera part de la campanya #NoEstàsSola, iniciativa de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Gandia destinada a la conscienciació ciutadana i la lluita contra la violència de gènere, hui ha estat presentada la segona part de la campanya que en aquest cas abasta als xiringuitos de la platja i locals d'oci nocturn.

La mesura ha estat presentada aquest matí per la regidora delegada de l'Àrea d'Igualtat, Juana Navarro i el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, en un dels xiringuitos de la platja que s'han adherit a la campanya.

D'aquesta manera es pretén donar visibilitat als recursos, oferir l'ajuda necessària i estar en constant col·laboració amb tots els àmbits possibles de la societat, especialment amb el sector d'oci nocturn i hostaler, perquè qualsevol víctima de violència de gènere puga comptar amb el suport i el coneixement dels recursos. A més els locals adherits a la campanya comptaran amb un protocol d'actuació per saber com poder contenir la situació fins a l'arribada dels cossos de seguretat de l'Estat i quina atenció necessita la víctima fins a l'arribada dels professionals especialitzats.

"En aquesta ocasió, la campanya #NoestàsSola estarà present en els establiments d'oci nocturn de Gandia, en els quals podran trobar els cartells i adhesius en llocs visibles i accessibles dels locals, on apareixeran els principals telèfons i recursos existents per detectar i intervenir davant la violència de gènere" va explicar Navarro qui ha destacat que en els cartells hi ha un codi QR, que redirigeix al web http://igualtatgandia.org/wp-content/uploads/2020/07/CONSEJOS-OCIO-NOSTURNO-2.pdf, (página externa a este diario) on hi ha la informació detallada per a les dones, amb una sèrie de consells sobre com han d'actuar si presencien o pateixen un cas de violència masclista, així com els principals telèfons i recursos per a la intervenció immediata. "A més, aquests consells es podran trobar en els accessos als banys, perquè de manera discreta puguen accedir a la informació" va finalitzar l'edil.

Per la seua banda, el regidor de Turisme va agrair la col·laboració dels establiments d'oci. "El sector turístic va demostrar durant els mesos de confinament tenir una gran responsabilitat i ara torna a demostrar que està de la banda de la ciutadania i que podem comptar amb això per combatre la violència masclista".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.