laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Voluntariado medioambiental
Foto: AyuRòtova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 15 de julio de 2020

COMENÇA L’EDICIÓ 2020 DEL VOLUNTARIAT MEDIAMBIENTAL A RÒTOVA

 

• El municipi de Ròtova dona inici al voluntariat 2020, que es realitza els mesos de juliol i agost.
• Els voluntaris i voluntàries de l’edició 2020 de Ròtova han rebut formació i indicacions per a realitzar les seues tasques i actuar amb prudència i eficàcia durant els mesos del voluntariat. La sessió ha estat impartida per VAERSA, una empresa encarregada de formar personal voluntari en tasques de prevenció d’incendis i treballs forestals.

Ròtova organitza un voluntariat per a fomentar l’estima i la implicació amb el medi ambient. Mitjançant activitats a l’aire lliure, i fomentant la col·laboració i la convivència en les tasques, l’objectiu d’aquesta proposta és concienciar a la ciutadania en el respecte al medi ambient. El voluntariat té, a més, una funció de vigilància important, ja que alguns barrancs i indrets del terme són punts cecs per a la vigilància des del Mondúver.

També s’anima les persones voluntàries que paren atenció amb les actes que maltracten l’entorn natural, i que ajuden a la difusió de bones pràctiques ambientals a les xarxes amb l’etiqueta #Ròtovatacasa. Aquesta iniciativa és una altra de les activitats organitzades per l’Ajuntament per a protegir els espais naturals de Ròtova, i aconseguir una ciutadania implicada en la millora de l’entorn.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.