laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Josep Escrivà
Foto: AyuOLiva/2020
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 14 de julio de 2020

L’AJUNTAMENT D’OLIVA INSTAL·LARÀ ACCESSOS WIFI GRATUÏTS ALS ESPAIS PÚBLICS AMB LA INVERSIÓ D’UNA SUBVENCIÓ EUROPEA

 

• El departament de Modernització de l’Administració Municipal, treballa perquè tot hom tinga accés a l’administració electrònica sense cap mena de discriminació.
• La subvenció europea WIFI4EU, aporta 15.000€ per cobrir íntegrament els sistemes tècnics i la instal·lació de més de 12 punts wifi en els espais públics d’Oliva.

Més de 12 punts d’acces wifi en els espais públics d’Oliva oferiran connexió gratuïta en Oliva. Segons explica el regidor Josep Escrivà «Este és un nou pas emmarcat dins de les estratègies de ciutat intel·ligent que ara, s’implantarà a Oliva. Amb esta iniciativa subvencionada per la Unió Europea oferim la infraestructura tecnològica necessària perquè el dret a l’accés a la informació quede cobert sense cap mena de discriminació i que contribuïsca a acurtar el salt digital.”

"La regidoria de Modernització de l’Administració Municipal de l’Ajuntament d’Oliva ha emprés polítiques que posen al ciutadà en el centre de tota gestió. Tot i que queda moltíssima feina per fer, amb tota la tasca feta en l’anterior legislatura l’Ajuntament d’Oliva té les bases per donar un gran salt tecnològic». Afegeix el Regidor de Modernització de l’Administració Municipal, Josep Escrivà.”.

D’esta manera, el regidor Josep Escrivà, posa al ciutadà en el centre de la gestió del departament de Modernització de l’Administració Municipal de l’Ajuntament d’Oliva aportant, en este cas, accés wifi gratuït perquè ningú puga quedar sense connexió a internet. Més de 12 punts d’accés wifi gratuït en espaís públics d’Oliva.

S’instal·laran punts d’accés wifi gratuït en els centres municipals on es desenvolupa la major part de l’activitat social, comercial i administrativa de la nostra ciutat però també a l’aire lliure en alguns parcs, places i passejos. La quantitat de punts i les zones estan lligades a les propostes que presenten les empreses que opten a la instal·lació i a la viabilitat tècnica d’aquestes.

El Bono WiFi4EU, cobreix íntegrament les despeses de la inversió del material tècnic i la instal·lació dels punts d’accés wifi. L’Ajuntament d’Oliva s’ha de comprometre a mantenir els equipaments i les connexions durant almenys tres anys per a oferir wifi gratuïta en espais públics. 947 municipis de tota Europa, entre els quals Oliva, han estat beneficiaris d’esta ajuda de 15.000€ per dotar de connectivitat als espais públics.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.