laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: CERòtova/2020
Fuente: CE Ròtova
Valencia 14 de julio de 2020

"RELLEUS I COMIATS - JUNTA DIRECTIVA DEL CE RÒTOVA 2020"

 

• La passada setmana el nostre club va renovar la junta directiva i anit ho celebràvem amb un gratificant sopar.
• Desde la seua fundació, l'entitat sempre ha comptat amb persones íntegres a l'órgan de govern, que han contribuït al creixement en la formació de valors educatius i esportius.
• La present transició ens va fer conviure amb la raresa emocional que es posava de manifest per l'entrada d'uns i l'eixida d'altres. Alegria i pena en un mateix espai.

En primer lloc ens complau presentar a la nova Presidenta: EVA SOLER FAUS. Persona valuosa, animosa i amb gran capacitat de gestió que de segur ens representa magníficament.

DANI PUIG i FRAN GARCIA també es sumen al projecte, gent que viu, enten i coneix el club de sempre.

Per un altra banda, acomiadem a tres persones que han evidenciat un rol exemplar i necessari en la progressió d'esta associació. Donen un pas al costat, però pressentim i aixina ho esperem, que algun endemà tornaran.

RAFA ESTEBAN:  La seua dedicació i disposició ha estat sempre impecable, peça fonamental i tasca impagable. El seu llegat sempre present.

MOISES MIÑANA: S'ha criat al CER, adquirint i defensant els nostres valors com ningú. Porta l'escut tatuat al cor.

JORDI FAUS: Amb l'arrel ben fixada a Ròtova, no ha dubtat en treballar i posar sentit comú a la junta. Un mirall per a nosaltres.

* Gràcies per la feina que heu fet, vos estimem!

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.