laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuXeraco/2020
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 13 de julio de 2020

POLSERES PER A DONAR AMB ELS XIQUETS PERDUTS A LA PLATJA DE XERACO

 

• L'ajuntament de Xeraco vol evitar a les famílies que estan de vacances el mal glop de buscar durant hores a un fill extraviat a la platja.

La regidoria de Turisme ha posat a partir d'aquest dilluns, 13 de juliol, a la disposició de les famílies una polsera que podeu trobar ja en la posta principal. Els pares donaran un número de telèfon per a quan es trobe a un xiquet perdut amb la polsera, de seguida es puga localitzar als seus familiars.

La regidora de Turisme, María José Castelló, ha assegurat que "s'ha decidit implantar aquesta mesura per a reduir el nombre de xiquets perduts". A més, ha afegit que "aquest tipus d'incidències solen repetir-se tots els anys i des de l'Ajuntament el nostre objectiu és evitar que tant els majors com els menors passen una mala estona".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.