laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de julio de 2020

OLIVA REACTIVA EL DEPARTAMENT DE FESTES AMB UN MONÒLEG QUE GARANTIRÀ TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

 

• El pròxim dissabte, 18 de juliol, el monologuista Miki Dkai farà riure a 400 persones al Parc de l’Estació, a les 20.30 h.
• El monòleg serà el primer acte festiu després de la pandèmia, i comptarà amb les mesures de seguretat necessàries.

L’Ajuntament d’Oliva, concretament el Departament de Festes, ha organitzat un monòleg a l’aire lliure el pròxim 18 de juliol, al Parc de l’Estació i l’entrada serà totalment gratuïta. L’humorista Miki Dkai farà riure a 400 persones en una data molt marcada per a la ciutat d’Oliva. En aquest cap de setmana se celebrarien els Moros i Cristians, una festa molt arrelada a Oliva i que enguany, a causa de la covid-19, s’ha vist anul·lada.

Miki Dkai és un dels monologuistes del moment que amb el seu humor àcid ha recorregut pràcticament tots els pobles i ciutats d’Espanya. Actualment, al seu espectacle parla dels sentiments valencians, dels problemes alimentaris que pateix i de l’educació dels xiquets i xiquetes. Aquest còmic no deixa indiferent a cap espectador.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha explicat que des del Departament de Festes s’ha programat aquest esdeveniment per tal de reactivar el sector hostaler de la zona i com no, l’àmbit dels espectacles que s’ha vist tan afectat per la pandèmia. “Començarem amb aquest espectacle i estem intentant programar més esdeveniments festius i culturals, però sempre garantint la seguretat dels assistents” ha afirmat Navarro.

L’esdeveniment comptarà amb un aforament limitat, tan sols podran accedir 400 persones i d’aquestes places, 200 estaran reservades per a gent gran. A més, serà obligatori l’ús de mascaretes tant a l’entrada, eixida i durant l’espectacle. Per accedir a l’esdeveniment, els assistents hauran d’utilitzar hidrogel per desinfectar-se les mans.

Per tal de garantir el protocol de seguretat, la regidora de Festes ha explicat que les cadires estaran desinfectades abans i després de l’espectacle i es comptarà amb totes les mesures necessàries. “Des de l’Ajuntament d’Oliva seguirem cadascuna de les normes que marquen les autoritats sanitàries per tal de garantir el contagi zero, i si la ciutadania respon, continuarem programant actes festius per als pròxims mesos” ha assegurat Navarro.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.