laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13 de julio de 2020

CORTOONS CELEBRARÀ L'EDICIÓ D'ENGUANY DEL 22 AL 25 D'OCTUBRE

 

• El regidor delegat de Política festiva, Jose Manuel Prieto, ha informat aquest matí que l'edició d'aquest any de Festival Internacional de Curtmetratges Animats 'Cortoons' es farà del 22 al 25 d'octubre.
• L'edil ha afirmat que "sempre que ho permeta l'evolució de la pandèmia i les condicions sanitàries la nostra intenció és celebrar el Festival en aquestes dates".

Sobre l'edició d'enguany, Prieto s'ha mostrat satisfet, ja que s'han presentat un total de 1.638 curtmetratges procedents de 105 països de tot el món, fet que suposa un rècord absolut en la història de Cortoons Festival. Estats Units, França, Regne Unit, Índia, Brasil i Iran són els països que han enviat més curtmetratges.

El programa de la present edició mantindrà l'estructura habitual tot i que incorpora novetats com ara el premi a la millor directora europea de curtmetratges d'animació o el premi Moll al millor curtmetratge espanyol sobre la creativitat en moviment.

Per a aquest any, s'ha decidit dedicar un dels dies al món del Manga i, com sempre, Masterclass, llargmetratges, trobades amb el públic, tallers, esdeveniments especials i altres activitats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.