laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Labores de desinfección
Foto: AyuRòtova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 10 de julio de 2020

CONTINUA LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ I FOMENT DE SANITAT AMBIENTAL A RÒTOVA

 

• Esta setmana s’està continuant la campanya de prevenció i foment de sanitat ambiental a Ròtova; en concret s’han realitzat diferents tractaments, per part de l’empresa AMBISER S.L.

Els tractaments que s’estan realitzant són: desinsectació, desratització i desinfecció de la xarxa de clavegueram i edificis municipals; i prevenció de la legionel.losi en els sistemes d’afch (Aigua Freda de Consum Humà) i ACS (Aigua Calenta Sanitària) tal com s’estableix al RD 865/2003.

En Control de Plagues Urbanes és molt important la col·laboració ciutadana. Per això, al mínim indici d’observar presència d’alguna plaga preguem que ho comuniqueu a l’Ajuntament per actuar el més aviat possible. Podeu fer-ho presencialment o al correu registregeneral@rotova.es. Enguany s’han contractat al mateix temps, per primera vegada, els diferents tractaments de sanitat ambiental que es duen a terme al llarg de l’any, tal com indica la legislació.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.