laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10 de julio de 2020

GANDIA ADJUDICA LA SUBSTITUCIÓ DE LA GESPA ARTIFICIAL DELS CAMPS DE FUTBOL DE ROÍS DE CORELLA

 

• Després de l'aturada provocada per la COVID-19, Ajuntament i empresa adjudicatària acorden intensificar els treballs perquè els clubs puguen iniciar les pretemporades amb normalitat.
• En total el consistori invertirà 329.000 € en la mesura.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant ha informat aquest matí que ja ha estat adjudicat el contracte per substituir la gespa artificial dels camps de futbol de Roís de Corella. Una adjudicació que ascendeix a 329.000 € i que permetrà una millora palpable en aquesta instal·lació esportiva que venia utilitzant equips de totes les categories de la UE Gandia, UD Beniopa i CBF Gandia.

"Tenim el compromís de l'empresa adjudicatària FieldTurf Poligras que els treballs s'acceleraran per intensificar els treballs, ja que s'executarà el canvi en els dos camps de manera simultània. L'aturada per la covid-19 ha retardat el procés però tenim el compromís de l'empresa que duplicarà el personal d'instal·lació perquè els clubs puguen començar la pretemporada sense retards" va declarar Morant qui ha recordat que l'herba que s'instal·larà és d'última generació i que ja van conéixer al proveïdor durant la celebració de la Fira d'Instal·lacions Esportives de Colònia.

L'herba està composta per monofilaments i filaments prefabricats que augmenten la durada i l'amortiment del terreny. Consta de tres capes: una de sorra de sílice per donar-li consistència, una altra de cautxú per esmorteir i evitar lesions i una tercera composta per l'herba artificial.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.