laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 10 de julio de 2020

LES PISCINES DE BENIOPA I ROIS DE CORELLA OBRIN HUI LES SEUES PORTES

 

• La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, ha informat que el Servei d'Esports procedirà hui a l'obertura al públic en general de les piscines de Beniopa i Roís de Corella.

Tal com ha explicat la regidora, es controlarà l'aforament i s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats. Serà requisit indispensable la cita prèvia telefonant al Servei d'Esports (96 295 96 96) tot i que hi haurà un percentatge reduït d'entrades a les piscines per a aquelles persones que per diversos motius tinguen dificultats per tramitar la cita prèvia.

Morant ha explicat que hi haurà dos torns. Un matí que anirà des de les 11 del matí fins a les 14.30 hores mentre que el segon serà des de les 16.30 fins a les 20.00 hores de dilluns a diumenge. "Aquests torns ens permetran realitzar els processos de neteja i desinfecció necessaris entre torns no només a les piscines sinó en totes les zones comunes. Hem aplicat senyalització específica per als accessos i les eixides".

Un altre aspecte que han de tindre en compte els usuaris és que no es podrà utilitzar material de natació i que la mascareta serà obligatòria en tot moment excepte durant el bany.

Pel que fa als preus, la responsable del Departament ha explicat que en el passat mes de juny es van aprovar uns nous preus que redueixen el cost de l'entrada individual quedant en 2,80 € l'entrada per a adults i d'1,50 € per a menors de setze anys. Els nens menors de cinc anys entraran de manera gratuïta.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.