laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 09 de julio de 2020

EL MINISTERI DE TRANSPORTS, MOBILITAT I AGENDA URBANA APROVA PROVISIONALMENT EL PROJECTE PER A LA MILLORA DE L'ENCREUAMENT ENTRE LA CV-678 I L'N-332

 

• Es tracta d’un projecte molt reivindicat pels municipis d’Oliva i Pego que millorarà substancialment la seguretat en l’entorn de l'encreuament conegut com "la pelaora", i té un pressupost estimat de 6,4 milions d’euros.

L'objectiu d'aquest projecte és millorar el control dels accessos a l'N-332 entre els punts quilomètrics 206,5 i 209,0, tal com es mostra en la imatge. Consisteix en la supressió de la intersecció que hi ha amb la carretera CV-678, d'accés a la localitat de Pego, i l'execució d'un nou enllaç amb pas elevat.


Mapa de la zona de actuación - Imagen: AyuOLiva/2020


A més, s'eliminen nombrosos accessos directes existents, des de propietats confrontants a la carretera, mitjançant l'execució dels camins laterals de servei, en ambdós marges, de 2 km de longitud que condueixen aquest trànsit al nou enllaç.

L’alcalde d’Oliva ha mostrat la seua satisfacció perquè es tracta d’un projecte molt necessari per a millorar la seguretat en un encreuament molt conflictiu, pel qual porta treballant 4 anys, juntament amb l’alcalde de Pego.

De fet, els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 ja van incloure una partida, de 229.700 euros, per a la redacció del nou projecte constructiu que ara s’ha aprovat inicialment.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.