laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 08 de julio de 2020

“NITS DE TERRASSA” AL CENTRE CÍVIC ROÍS DE CORELLA

 

• L’àrea de Convivència presenta una extensa programació amb monòlegs, música i cinema per als mesos de juliol i agost, des de les 22 h.
• Els assistents podran sopar al restaurant “Paradís de Glòria”, mentre hi veuen les actuacions, reservant al telèfon 606 60 49 17. O prendre-hi una consumició fins omplir l’aforament.
• Si han pres totes les mesures preventives front la Covid-19 i és obligatori l’ús de mascaretes.

La regidora delegada de l’àrea de Convivència, Liduvina Gil, acompanyada de la gerent del restaurant Paradís de Glòria, Gloria Díaz Donet, han presentat aquest matí la programació de les “NITS DE TERRASSA”, una extensa programació amb monòlegs, música i cinema per als mesos de juliol i agost, des de les 22 h, al Centre Cívic Roís de Corella.

“Dilluns vam presentarem el Casal d’Estiu per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, del 13 de Juliol al 7 d’agost, una programació que ens demanaren els nostres consellers i conselleres del Consell de la Infància de Gandia. Doncs, en la mateixa línia de retornar a la normalitat dins totes les mesures de seguretat, és un plaer col·laborar amb les activitats del Centre Cívic Roís de Corella, organitzades des de l’àrea de Convivència junt amb el restaurant Paradís de Glòria”, ha assegurat Gil.

Per la seua banda, Díaz ha mostrat la seua satisfacció per poder col·laborar amb l’Ajuntament de Gandia en aquesta programació. “Fa ja una any aproximadament que em vaig fer càrrec del restaurant del Centre Cívic Roís de Corella, i volem oferir una programació lúdica per a tots i totes les persones del barri Roís de Corella que vullguen gaudir d’aquest magnífic entorn”. Així, els assistents podran sopar mentre hi veuen les actuacions reservant al telèfon 606 60 49 17 (Av. Esclaves, s/n). O prendre una consumició fins que s’hi òmpliga l’aforament.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.