laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Escoleta d’estiu
Foto: AyuRótova/2020
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 07 de julio de 2020

XIQUETS I XIQUETES GAUDEIXEN DE L’ESTIU A L’ESCOLETA MUNICIPAL

 

• El passat 1 de juliol, Ròtova va obrir les portes als xiquets i xiquetes, i prepara activitats per a fomentar el seu aprenentatge i desenvolupar les seues habilitats.

El passat dimecres 1 de juliol, Ròtova va iniciar l’edició 2020 de l’escoleta d’estiu al municipi, un projecte impulsat des de la Regidoria de Criança, Formació i Educació Integral per al públic més menut de Ròtova. La iniciativa segueix un protocol de prevenció davant la COVID19, per treballar en un entorn segur.

L’escoleta d’estiu és una iniciativa de la regidoria per a convertir durant les vacances l’espai de l’escoleta en un entorn dinàmic i simpàtic per als xiquets i xiquetes. La intenció és fomentar el seu aprenentatge cognitiu i emocional, i impulsar les seues habilitats socials, des de la creativitat, el treball en equip, la responsabilitat, constància en els objectius… Es tracta d’una aposta per a ajudar als xiquets i xiquetes a relacionarse i establir relacions amistoses amb els seus companys i companyes.

L’escoleta d’estiu ha tingut especial èxit amb xiquets i xiquetes des dels tres als cinc anys. L’equip de govern del municipi està especialment orgullós de veure les persones participants amb entusiasme i ganes de gaudir de l’estiu amb la nova normalitat. L’escoleta s'allargarà fins al 31 de juliol.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.